SPEELTOESTEL OP MAAT

Speeltoestel op maat

Tot in de details werken we een speeltoestel op maat uit.

Op zoek naar een op maat gemaakt speeltoestel?

Voor een speeltoestel op maat, moet je bij AmusementProf zijn. Een custom-made speeltoestel, maakt een speeltuin, pretpark, camping of restaurant uniek. 

AmusementProf is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van metalen speeltoestellen. Door de materiaalkeuze, behandeling en slim ontwerp, kan een speeltoestel erg lage operationele kosten hebben.

Een speeltoestel mag uitdagend zijn, maar veiligheid staat boven alles. Bij al onze speeltoestellen wordt een technisch constructie dossier gemaakt. Vervolgens wordt het op locatie gekeurd volgens de NEN-EN 1176 en het WAS.

Een speelspeeltoestel op maat

Een speeltoestel op maat, maakt een speeltuin onderscheidend. Bij het ontwerp kan rekening worden gehouden met decor en thematisering. Dit kan beperkt, maar ook zeer uitgebreid worden doorgevoerd.

"Met een speeltoestel op maat kun je echt een beleving creëren"

De opdrachtgever wordt uiteraard nauw betrokken bij het ontwerpproces. Dan is het natuurlijk extra leuk als het speeltoestel opgeleverd word, daar heb je als opdrachtgever zelf aan meegewerkt!

Voor ieder budget

Een speeltoestel op maat hoeft niet altijd een grote investering met zich mee te brengen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een bestaand speeltoestel een ander thema te geven.

Bij al onze speeltoestellen op maat houden we rekening met onderstaande punten:

 • goede uitstraling
 • geweldig speelplezier voor de kinderen (en hun ouders!)
 • lange levensduur
 • zeer onderhoudsarm

"De opdrachtgever wordt nauw betrokken bij het ontwerpproces"

Waarom een speeltoestel laten ontwerpen door AmusementProf?

Niet alleen het product maar ook onze dienstverlening is van belang.

 • Creatief en fantasierijk

  Het liefste ontwerpen we iedere keer iets nieuws. 

 • Technische know how

  ingenieursbureau gespecialiseerd in speeltoestellen.

 • Ruime ervaring met pretparken

  Van jongs af aan in het onderhoud van speeltoestellen werkzaam. 

 • Uitstekende service

  Snelle en vakkundige afhandeling. 

Portfolio van op maat gemaakte speeltoestellen

spelkasteel en burgemeester

Speelkasteel

Speelkasteel Play Video Speelkasteel Artikel nummer: AP33 AmusementProf heeft het grootste speelkasteel van Nederland op BillyBird Park Drakenrijk in Reuver (L) gebouwd. Het speeltoestel van 15 meter hoog staat bovenop een zandheuvel en bestaat uit een stalen constructie met houten ombouwing. Hierdoor gaat het lang mee en is er weinig onderhoud nodig. De daken zijn…

Plaswijck-Bounce V1-600

Fantasierijk klimpark

Fantasierijk klimpark Fantasierijk Klimpark Artikel nummer: AP99 In bovenstaand tekening ziet u een door AmusementProf gemaakt ontwerp van een klimpark. Het uitgangspunt van het ontwerp is een 5 meter hoog bouncenet. Verder zijn er verschillende speelelementen aan toegevoegd zoals: • Glijbaan • Rollenbaan • Klimtorens • kruiptunnels • Laagte parcours Speciaal voor de minder valide…

Klimpark zonder personeel

Klimpark zonder personeel

AmusementProf heeft een klimpark gebouwd waar geen personeel bij nodig is. In feite is het gewoon een heel groot maatwerk speeltoestel, en is het ook volgens de WAS en de NEN-EN 1176 gekeurd.

Speeltoestel op maat

Het Speelcircus

Het Speelcircus is een erg mooi voorbeeld van wat een speeltoestel op maat voor de uitstraling van uw park kan betekenen. Zulke speeltoestellen maken uw park uniek en stralen kwaliteit uit.

De klant wilde graag een speelstructuur aan de grens van zijn speeltuin. AmusementProf heeft toen het Speelcircus ontworpen. Een klimstructuur die overkapt is door een grote halve circustent.

Ballenfabriek

De Ballenfabriek

Bij dit project had de opdrachtgever een nieuwe loods gebouwd, waarbij het voorste gedeelte gereserveerd was voor een speeltoestel op maat. Op dat moment was er nog geen idee wat het thema zou moeten worden.

Na de eerste briefing, is er een ontwerp gemaakt van de hele ruimte. Na wat aanpassingen is de engineering in gang gezet, waarna De Ballenfabriek daadwerkelijk gebouwd kon worden.

Wilt u graag een speeltoestel op maat?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak!