LEVERANCIER SPEELTOESTELLEN

Play Video

Wij ontwerpen en leveren speeltoestellen

AmusementProf is ontwerper, leverancier en fabrikant van grote en gethematiseerde speeltoestellen. 

Wij zijn Herman en Paul Derks, opgegroeid in het familiebedrijf BillyBird park Hemelrijk. Van jongs af aan hebben we in de technische dienst gewerkt aan het bouwen en onderhouden van speeltoestellen en attracties. We hebben beiden werktuigbouwkunde gestudeerd en zijn daarna aan het werk gegaan als tekenaar / constructeur in het bedrijfsleven. In 2014 hebben we de knoop doorgehakt en zijn we een ingenieursbureau gestart dat zich puur richt op het ontwerpen en bouwen van grote en gethematiseerde speeltoestellen. Speeltoestellen die allemaal net even wat anders zijn dan de rest. Wij geloven er in dat kinderen actief moeten spelen en samen moeten spelen (met hun ouders). Met onze speeltoestellen willen we zorgen voor een beleving die niet meer wordt vergeten. Door deze unieke toestellen, kan een park zich onderscheiden ten opzichte van alle anderen.

Het is geweldig als een speeltoestel op de mensen overkomt als een echte attractie, terwijl het de voordelen heeft van een speeltoestel. Zo zijn bijvoorbeeld de operationele kosten van een speeltoestel veel lager dan die van een attractie. Door onze ervaring bij BillyBird weten we precies waar we rekening mee moeten houden met het ontwerp van nieuwe speeltoestel.

 

Ontwerper speeltoestellen

Wij zijn ontwerper van speeltoestellen, speelstructuren, draaitoestellen. Laatst hebben we ook ons eerste metalen klimpark ontworpen. We kunnen voor u een compleet nieuw project ontwerpen, of een project uit onze catalogus aanpassen naar uw wensen.

Bij het ontwerp van nieuwe speeltoestellen, houden we rekening met alle details. Met een doordacht ontwerp, kunnen de operationele kosten laag worden gehouden.

"Met een doordacht ontwerp, kunnen de operationele kosten laag worden gehouden."

Slijtage wordt zoveel mogelijk vermeden. Mocht er dan toch ooit iets vervangen moeten worden, dan ontwerpen we het op een dusdanige manier, dat het slijtonderdeel eenvoudig en snel gewisseld kan worden.

Verder worden al onze speeltoestellen verzinkt én tweelaags gepoedercoat. Deze oerdegelijke conservering zorgt er voor dat het speeltoestel een erg lange levensduur heeft.

TEAM

De oprichters van AmusementProf

Opgegroeid in een recreatiepark, altijd met speeltoestellen bezig. Wij geloven er in dat kinderen actief samen moeten spelen, en als het kan mét hun ouders / begeleiders. Unieke speeltoestellen zorgen voor mooie herinneringen. Daarom zijn we in 2014 AmusementProf gestart.

tekenaar constructeur speeltoestellen

HERMAN DERKS

Tekenaar / Constructeur

Na mijn HBO studie Werktuigbouwkunde, ben ik aan het werk gegaan bij een ingenieursbureau voor de voedingsmiddelenindustrie. Echter bleef de recreatiesector me altijd trekken. Toen we een aanvraag kregen voor een draaischijf met spinning cups, hebben we de knoop doorgehakt en zijn we AmusementProf gestart.            

+31 (0)6 44 36 38 94

ontwerper speeltoestel

PAUL DERKS

Ontwerper

Ook ik heb HBO werktuigbouwkunde gestudeerd. Daarna heb ik gewerkt als Proces engineer. Uiteindelijk besefte ik dat ik veel meer energie krijg van het werk in ons familiebedrijf BillyBird. Daarnaast vind ik het super om samen met Herman speeltoestellen te ontwerpen én te bouwen. 

+31 (0)6 10 39 16 88

Wat onderscheidt ons van anderen?

 • Creatief en fantasierijk

  Het liefste ontwerpen we iedere keer iets nieuws.

 • Technische know how

  Ingenieursbureau gespecialiseerd in speeltoestellen. 

 • Ruime ervaring met pretparken

  Van jongs af aan in het onderhoud van speeltoestellen werkzaam.

 • Uitstekende service

  Snelle en vakkundige afhandeling.

Wilt u graag eens met ons om de tafel?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak!