SPEELTOESTEL KOPEN

De Monorail is een toestel zonder personeel.

Dit speeltoestel is door BillyBird park Drakenrijk gekocht.

Op zoek naar een speeltoestel voor uw bedrijf of park?

Bij AmusementProf kunt u een gethematiseerd speeltoestel kopen. Wij ontwerpen en bouwen met plezier speeltoestellen voor pretparken, attractieparken, campings, restaurants en openbare locaties

Inmiddels heeft AmusementProf al een aantal mooie speeltoestellen en projecten gerealiseerd. Allemaal net wat groter dan de standaard speeltoestellen en als het kan met het uiterlijk van een attractie!

De meeste van onze projecten staan bij BillyBird park Hemelrijk te Volkel. (Noord-Brabant). Wilt u graag eens komen kijken? Neem contact met ons op!

Waar moet u op letten bij het kopen van een speeltoestel?

 • Samen speelplezier

  Speeltoestellen voor kinderen én ouders

 • Een doordacht ontwerp

  ingenieursbureau gespecialiseerd in speeltoestellen

 • Lange levensduur

  De juiste materialen met de juiste conservering

 • Zeer onderhoudsarm

  Onderhoud tot het minimum beperken met een doordacht ontwerp

GreatAnimals: veel gekochte speeltoestellen

De GreatAnimals zijn erg leuke speeltoestellen voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Ze zijn herkenbaar en enorm groot! Dankzij het modulaire ontwerp, zijn de speeltoestellen naar wens samen te stellen. Ook is het mogelijk om de dieren met elkaar te verbinden door middel van bruggen. Verder kan de speeltuin aangekleed worden met wippen, wipkippen en bankjes in hetzelfde thema.

De GreatAnimals zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Dit komt onder andere door het gebruik van goede materialen. De GreatAnimals zijn gemaakt van 10mm dik (!)  glasvezel versterkt polyester. Het staalwerk is verzinkt en met een polyester coating. Dankzij dit materiaalgebruik kan er 10 jaar garantie worden gegeven.

Interesse in de GreatAnimals? Neem contact met ons op!

Professionele speeltoestellen van AmusementProf.

Onze GreatAnimals zijn perfect voor campings, restaurants, openbare locaties en speeltuinen. 

happy_hopper_kinderen

Bij AmusementProf kan je een superleuk speeltoestel kopen.

Speeltoestellen ontworpen door AmusementProf

AmusementProf ontwerpt en bouwt de mooiste buiten speeltoestellen. Alle speeltoestellen worden gecertificeerd en voldoen dus aan de normen van de EN1176 en het WAS. Het succes van een speeltoestel begint bij een doordacht ontwerp. 

Bij het investeren in speeltoestellen, moet niet alleen worden gekeken naar de aanschaf, maar ook zeker naar de gebruiksfase. Door een slim ontwerp, kunnen de onderhoudskosten laag worden gehouden en kan het speeltoestel misschien wel 30 jaar lang gebruikt worden. Door onze ervaring met het onderhoud van speeltoestellen, weten we precies waar we op moeten letten in het ontwerp.

Wilt u een speeltoestel kopen?

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak!